Julekoncert i Glamsbjerg Kirke

Tyvstart julemåneden med julekoncert og førsteklasses stemning onsdag d. 27. november

kl. 19.00 - 20.00

Vestfyns Gymnasium, Assens Musikskole og unge fra Syngedrengene arrangerer sammen med Glamsbjerg Kirke den efterhånden traditionsrige julekoncert. Igen i år er der lagt smukke og festlige musikpakker under træet.

Vestfyns Gymnasiums musikhold og kor sørger for julesange fra ind- og udland, mens Assens Musikskole blandt andet byder på charmerende fløjtemusik. Resten af programmet er en overraskelse, men vi kan afsløre, at der naturligvis også bliver til plads en fællessang.

Energien fra alle de unge medvirkende kommer til at skinne igennem denne aften, og man kan ikke undgå at komme i julestemning. Så tag familien og vennerne med.

Fri entrè

Koncerten er for alle