Konfirmationerne i Køng og Glamsbjerg ligger i Bededagsferien.

Folkeskolens børn i Køng Kirke fredag (Bededag) og folkeskolens børn i Glamsbjerg Kirke lørdag.

Glamsbjerg Fri- og Efterskoles børn konfirmeres søndag i Glamsbjerg Kirke.

Køng Idrætsfriskoles børn konfirmeres i Køng Kirke ligeledes fredag (Bededag).

Der kan forekomme ændringer vedr. konfirmationskirke.

Indskrivning til konfirmationsforberedelse foregår i juni inden skolernes sommerferie.
Forberedelsens begyndelse kan variere, men den ansvarshavende præst giver holdet besked om dato, sted samt tidspunkt. Tilmeldingssedlen findes her på hjemmesiden under "Konfirmation 2019". Den kan hentes fra 1. maj.

Konfirmandundervisningen foregår som oftest i præstegårdens konfirmandstue. I forbindelse med forberedelsen til konfirmation skal konfirmanden lære gudstjenesten at kende. Derfor skal konfirmanden i forløbet gå i kirke mindst 10 gange og herunder deltage i gudstjenesten ved kirkens store højtider, jul og påske.

Med forbehold for ændringer ligger konfirmationerne i Glamsbjerg Sogn i Bededagsferien i de følgende år således:

Konfirmation 2019

Glamsbjergskolen: Køng Kirke Bededag fredag den 17. maj kl. 10.00

Glamsbjergskolen: Glamsbjerg Kirke lørdag den 18. maj kl. 10.00

Glamsbjerg Friskole: Glamsbjerg Kirke søndag den 19. maj kl. 10.00

Køng Idrætsfriskole: Køng Kirke Bededag fredag den 17. maj kl. 11.45

Konfirmation 2020

Glamsbjergskolen: Køng Kirke Bededag fredag den 8. maj

Glamsbjergskolen: Glamsbjerg Kirke lørdag den 9. maj

Glamsbjerg Friskole: Glamsbjerg Kirke søndag den 10. maj

Køng Idrætsfriskole: Køng Kirke Bededag fredag den 8. maj

Herefter kan forventes ændringer i tidspunkt for konfirmation - dog fastholdes dagene omkring Bededag

Kirkebladet, der udkommer til marts, vil have information om indskrivning til konfirmationsundervisning i det kommende skoleår.