Menighedspleje og julehjælp

Menighedspleje er også julehjælp

Hvis man har lyst til og mulighed for at støtte Glamsbjerg Sogns Menighedspleje, så kan det gøres ved indbetaling på sognets MobilePay-nummer 45137. Tak for ethvert bidrag.

Har du og din familie behov for julehjælp, kan du søge om hjælp på følgende måde: skriv en mail (adt@km.dk) eller et brev (Bodebjergvej 2, Køng, 5620 Glamsbjerg) med følgende oplysninger: antal medlemmer i husstanden (antal børn og alder), adresse og telefonnummer samt en kort beskrivelse af familiens situation. Julehjælpen består af typisk dansk julemad og godter samt små overraskelser. Der bliver ikke uddelt rede penge. Ansøgningen bliver behandlet diskret og under tavshedspligten. Ansøgningen skal være sognepræsten i hænde senest fredag d. 11.december. Efter denne dato får man svar på sin ansøgning.