Konfirmation 2020

Konfirmation og tilmelding

Konfirmation

Da du blev døbt, sagde dine forældre ja på dine vegne. Ved konfirmationen er det din egen tur til at sige ja til den kristne tro.Ved konfirmationen bekræfter Gud det løfte, han gav, da du blev døbt. Nemlig løftet om altid at være der for dig. Også når du nu går fra at være barn til at være ung, for konfirmationen er det kirkelige ritual, der markerer overgangen fra barndom og ungdom.

Mange konfirmander er i tvivl, om de nu tror rigtigt eller nok til at blive konfirmeret. Men man kan ikke sætte tro på formler, så det handler ikke om at tro nok. Tro handler også om tvivl. Og så er det så heldigt, at det ikke kun er dig, der skal sige ja ved konfirmationen. Det er nemlig først og fremmest Gud, der bekræfter at være med dig. Så man kan sige, at du ved konfirmationen ikke siger noget om, hvor meget eller lidt, du tror. Men du siger ja til at blive velsignet og til at Gud er en del af dit liv.Hvis du ikke er døbt, finder vi sammen et passende tidspunkt inden konfirmationsdagen.

Folkekirken.dk har desuden lavet en generel hjemmeside til konfirmander.

Konfirmationsdatoer 2020:

Glamsbjergskolen:    Køng Kirke, Bededag fredag d. 8. maj

Glamsbjergskolen:    Glamsbjerg Kirke, lørdag d. 9. maj

Glamsbjerg Friskole: Glamsbjerg Kirke, søndag d. 10. maj

Køng Idrætsfriskole: Køng Kirke, Bededag fredag d. 8. maj

Tilmelding til konfirmationsforberedelse og konfirmation 2019/2020

Tilmelding til konfirmation og konfirmationsforberedelse.

Klik på TILMELDING for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Du kan tilmelde dit barn inden 5. juni året før konfirmationen.

VIGTIGT: Skolerne i Glamsbjerg Sogn har mange elever, der kommer fra andre sogne. Hvis du ønsker konfirmation i Glamsbjerg Kirke eller Køng Kirke og kommer fra andre sogne, skal du i kommentarfeltet skrive ”Ønsker konfirmation i Glamsbjerg Sogn”

Hvis du ønsker at tilmelde dit barn efter d. 5. juni, så kontakt os her LV@km.dk

6. juni begynder fordelingen af de tilmeldte på 4 konfirmandhold, hvilket du kan læse mere om under den enkelte skoles fane her på hjemmesiden under fanen Konfirmation 2020.