Mødedatoer og andre vigtige oplysninger

Genoptagelse af konfirmationsforberedelsen

Denne information gælder de hold, der undervises af Anja/Adam (øvrige konfirmander får info fra egen konfirmandpræst)

Kære konfirmander

Det er igen blevet muligt for kirkerne at åbne dørene – og dermed også for konfirmationsforberedelsen – under særlige rammer. Vi glæder os til at se jer!

Konfirmationsforberedelsen genoptages som følger:
Glamsbjergskolen:

Hold 1 møder ved Sognehuset onsdag den 3. juni kl. 8.10

Hold 2 møder ved Sognehuset onsdag den 10. juni kl. 8.10

Begge hold møder ind ved Sognehuset onsdag den 17. juni kl. 8.10

Som tidligere skrevet 20. marts, se: www.glamsbjergkirke.dk holder vi fast i følgende: Glamsbjergskolens hold 1 møder op i Sognehuset onsdag den 16. september kl. 15.30-17.30

Glamsbjergskolens hold 2 møder op i sognehuset onsdag den 16. september kl. 18.00-20.00

Kirkerne er åbne igen, så I kan begynde at gå til gudstjenesterne. Vi følger den plan, der står i kirkebladet – I kan også finde gudstjenestetiderne på www.glamsbjergkirke.dk

Konfirmationer i en mærkelig tid: Nye konfirmations-datoer

Kære Konfirmander, forældre/værger

Som jeg tidligere har skrevet, så er det en mærkelig tid for os.

For jer konfirmander er dagene også anderledes: Skolen er lukket, men det er ikke rigtig ferie og afslapning. Nervøsiteten og usikkerheden præger nok også jeres tid. Øv jer på Fadervor – bønnen kan give ro og mulighed for eftertanke.

Hvis I har brug for at tale med mig, så ring eller skriv en sms: 23 30 62 39

I skrivende stund ved jeg ikke, om vi kommer til at ses til konfirmationsforberedelsen inden sommerferien. Alt er uvist og det ene gæt på, hvornår skoler, kirker og arbejdspladser igen åbner, er lige så godt som det andet gæt.

De nye konfirmationsdatoer ser således ud:

Søndag den 6.september i Køng Kirke: Køng Idrætsfriskole kl. 10.00

Søndag den 20. september i Køng kirke: Glamsbjergskolen kl. 11.30 (Lenis hold) Al information vedr. holdet udgår fra Leni

Lørdag den 26. september i Glamsbjerg Kirke: Glamsbjergskolen (Anjas hold)

Klokken 9.30: Hold 1

Klokken 11.30: Hold 2

Søndag den 27. september i Glamsbjerg Kirke: Glamsbjerg Fri- og Efterskole kl 10.00

Om vi mødes inden sommerferien eller ej, så er der naturligvis mødepligt (obligatorisk) på følgende dato, så vi kan opsummere forberedelsen, få afrundet forberedelsen og øve konfirmationsritualet, så I er trygge ved det til konfirmationsgudstjenesten:

KIF møder i konfirmandstuen i Køng fredag den 14. august kl. 8.30-14.00 og fredag den 28. august kl. 12.00-14.00

Glamsbjerg Fri- og Efterskole møder op i Sognehuset torsdag den 24. september kl. 16.00-18.30

Til disse timer sørger jeg for en snack

Jeg har været i kontakt med alle skolerne, således at skoleledelsen er orienteret om de nye datoer.

Ligeledes har jeg været i kontakt med Annette Trier (fotografen), og vi håber, alt kan falde på plads.

Det er mit håb at disse konfirmationsdatoer, som er fundet i samarbejde med menighedsrådsformanden, holder. Ingen af os ved, hvad månederne fremover bringer, men vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Tak for jeres forståelse og tålmodighed

Venlig hilsen Anja

Køng, 20. marts 2020