Køng Idrætsfriskole

Mødetider for konfirmandforberedelsen for KIF januar til maj 2020:

Vi mødes igen i konfirmandlokalet fredag den 17. januar kl. 8.30

Der er konfirmandevent i Odense onsdag den 29. januar. Vi mødes ved ”den liggende” statue på Flakhaven kl. 17.45. I skal hentes kl. 20.15 ved Domkirken. I skal sørge for, at have spist et ordentligt måltid inden og have en varm jakke på. Der er privatkørsel frem og tilbage. TAK om der er 2-4 forældre, der vil deltage i begivenheden i Odense. Vi skal rundt i forskellige kirker i Odense, hvor der fortælles gode historier. Det plejer at være en god oplevelse for både konfirmander, forældre og præst. Det er en begivenhed for alle fynske konfirmander. TAK om man vil give mig en melding på: 64 72 10 74/ 91 55 87 32 eller adt@km.dkJeg mangler voksne til at gå med!

Der er informationsmøde vedr. al praktik ifbm med konfirmationen søndag den 2. februar kl. 11.00 i Køng Kirke. Jeg forventer, at vi er færdige kl. ca. 12.45. Konfirmanderne deltager med mindst én forældre/voksen

Pizza og filmaften tirsdag den 10. marts kl. 17.30-19.45 i Det nye Sognehus Poul Mose Parken i Glamsbjerg. Tilmelding senest 28. februar. Det er for konfirmander fra KIF og Glamsbjerg Friskole

24. januar: Vi arbejder med fadervor

31. januar: Vi arbejder med fadervor

2. februar: informationsmøde kl. 11.00 i Køng Kirke (gudstjeneste og info-møde)

7. februar (morgensang i kirken): Konfirmanderne taler om fadervor

14. februar: Vinterferie

21. februar: Vi ser en film

28. februar: Trosbekendelsen. Dåb og konfirmation

6. marts: Vi skal ud at vandre. Varmt tøj.

Tirsdag den 10. marts: film- og pizzaaften i Sognehuset i Poul Mose Parken, Glamsbjerg

13. marts: Påskebingo

20. marts: I har fri

27. marts: Vi vælger konfirmationsord (hvis man ikke er tilstede, så vælger jeg)