Konfirmandforberedelse september - december 2019

Konfirmandforberedelsen 2019-20.

Torsdage kl. 8.30- 10.10 i Glamsbjerg Kirke og klasseværelset. Konfirmander fra Glamsbjerg Fri- og Efterskole: Undervisningen er obligatorisk. Vi er i kirken kl. 8.30, hvis ikke andet er anført.

September:

12: Intro. Forventninger og navneskilte Vi mødes i kirken kl. 8.30

Søndag den 15.september i Køng kirke kl. 11.00: ”Høst og grill”. Mødepligt. Tag familien med. Der serveres pølser og brød efterfølgende. Gratis

19: Ingen forberedelse

Tirsdag den 24.september i Glamsbjerg Kirke kl. 17.00-17.37: Hverdagsgudstjeneste: ”Skibet er ladet med… flag”. Mødepligt

26. I har fagdag/klasselærerdag på skolen. Ingen konfirmandforberedelse

Oktober:

3: Salmebog. Offentlig morgensang

Søndag den 6. oktober mødes vi til gudstjeneste i Glamsbjerg Kirke kl. 9.30. Efterfølgende får vi udleveret vores rute i Røde Kors butikken. Se yderligere info under jeres fane på hjemmesiden. Mødepligt til gudstjenesten

10: Salmebog og bibel

17: Efterårsferie

24: Kirkens sakramenter: dåb og nadver

Onsdag den 30. oktober: Spil-dansk-aften kl. 19.00 i Køng kirke og konfirmandlokale ved tidligere forstander på GFE Søren Henriksen (frivilligt)

31: Hel dag kl. 8.30-ca 14.30. Reformation og musik (Bent). Skrive teser. Vi mødes til morgensang på skolen. I får mere info senere.

November:

7: Himmel og helvede (varmt tøj)

14: Ingen konfirmationsforberedelse. I må sove længeJ. Jeg er i Rom

21:  Temauge på skolen. Ingen konfirmationsforberedelse

28: Menneskesønnen (vi mødes på skolen til morgensang)

Fredag den 30.november i Glamsbjerg Kirke kl. 16.00: fakkeloptog og juletræstænding. Frivilligt

December:

5: Menneskesønnen. Offentlig morgensang

12: Juleindledning (vi mødes på skolen til morgensang) Julebingo

Jule- og nytårspause

Vi mødes igen torsdag den 23. januar 2020

Får man ikke sognets kirkeblad så læs det online: www.glamsbjergkirke.dk

VIGTIGT: På samme hjemmeside lægges alle informationer vedr. konfirmandundervisningen. Tjek under den fane, hvortil konfirmanden går i skole. Jeg kopierer ikke informationer og deler ud. Alt lægges på hjemmesiden.

Jeg beder om, at man melder fra, hvis man er forhindret i at komme til forberedelsen eller til de arrangementer, der er mødepligt til.

Konfirmanderne skal gå i kirke 10 gange. De skal fordeles over hele forløbet. Da mange konfirmander bor uden for Glamsbjerg Sogn, skal minimum halvdelen af gudstjenesterne være enten i Køng eller Glamsbjerg kirker resten kan opnås i den lokale sognekirke

Er der uafklarede spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig

Anja, 64 72 10 74, adt@km.dk

KONTRAKT

Juhuu! Jeg vil gerne gå en rute i forbindelse med Røde Kors-indsamlingen den 6. oktober. Jeg går i kirke i Glamsbjerg kl. 9.30 og efter gudstjenesten går vi sammen ned i butikken og får udleveret vores rute.

Afleveres til Høst& grill eller i Røde Korsbutikken senest den 17. september

Navn:_________________________________________________________

Jeg går sammen med: (navn)______________________________________

Vi går på __________________________________________skole