Velkomst med særlige datoer

Kære konfirmander og forældre/værger

Nu varer det ikke længe, førend vi mødes, og jeg glæder mig. Jeg håber I alle har nydt sommeren.

I begynder som konfirmander, og det er en særlig tid. I skal møde kirken som hus, og I skal møde kirken som ”den usynlige kirke”. Det vil sige, vi skal tale om menneskelivet i sorg og glæde, og hvordan kristendommen har en stemme i alt det.

Der er nogle særlige datoer, hvor I skal sætte X i kalenderen – her skal I møde ”kirken” på særlige måder. Det vil være god stil om forældre/værge deltager så meget som muligt.

15. september: Høstgudstjeneste i Køng Kirke kl. 11.00. Efterfølgende serverer Lions Club pølser og brød samt sodavand. Det er gratis og I tager bare hele familien med

6. oktober: Gudstjeneste i Glamsbjerg Kirke kl. 9.30. Efterfølgende deltager vi i Landsindsamlingen for Røde Kors. I skal gå minimum 2 sammen, og vi får udleveret vores rute i Røde Kors butikken i Glamsbjerg. Ruterne tager cirka 1½ time at gå. De som deltager (tilmelding gennem Anja) bliver inviteret til hyggeaften med film, pizza og sodavand

24. september: Hverdagsandagt i Glamsbjerg Kirke kl. 17.00-17.37

30. oktober: spil-dansk-aften i Køng Kirke kl. 19.00 med efterfølgende kage i konfirmandlokalet i Køng (Bodebjergvej 2)

19. november: ”Godnat-læsning” i Køng Kirke kl. 19.00-19.45

I uge 5 i 2020 inviteres I på ”missionsmarken” i Odense sammen med en masse andre konfirmander fra hele Fyn. I får mere information inden juleferien. Det er en aften og det bliver med privatkørsel til og fra.

Hvis I har spørgsmål, så tøv ikke med at henvende jer.

Jeg holder ikke forældremøde her i efteråret, men inviterer til forældremøde omkring årsskiftet.

I skal orientere jer på kirkens hjemmeside www.glamsbjergkirke.dk under fanen ”konfirmation 2020” og dernæst på den fane efter hvilken skole I er tilmeldt. Her lægger jeg alle informationer.

Ellers kan I altid ringe eller skrive en mail.

Anja Damkjær True

Sognepræst

adt@km.dk

KONTRAKT

Juhuu! Jeg vil gerne gå en rute i forbindelse med Røde Kors-indsamlingen den 6. oktober. Jeg går i kirke i Glamsbjerg kl. 9.30 og efter gudstjenesten går vi sammen ned i butikken og får udleveret vores rute.

Navn:_________________________________________________________

Jeg går sammen med: (navn)______________________________________

Vi går på __________________________________________skole

Vores præst, Anja, belønner os med film, pizza og sodavand