Glamsbjerg Sogn - Glamsbjerg Kirke - Køng Kirke

Vigtig information - Anjas hold

 

VIGTIG INFORMATION 

 

Kære konfirmander og forældre/værge 

Først tak for at I var med til at gøre høstgudstjenesten festlig i søndags i Køng Kirke.  

Som I ved, er konfirmandholdet fra Glamsbjergskolen vældig stort – også for stort til, at jeg kan opnå den fortrolighed og samtale konfirmationsforberedelsen skal være.  

Lovgivningen på området er således, at Glamsbjergskolens konfirmander skal gå til konfirmationsforberedelse onsdag morgen. Det er bekvemt for både skole, elever og præster. Da vi p.t kun har Glamsbjerg Kirke at være i, deles holdet nu i to og undervises hver 2. uge.  

www.glamsbjergkirke.dk lægges holddelingen op samt en ny undervisningsplan – læg mærke til, at jeg kompenserer med en lørdag og søndag til undervisning. 

Efter jul lægges ny information op med undervisningsplan og om, hvordan holdene møder til undervisning. 

Ved undervisningen i dag (18.september) delte konfirmanderne sig selv ind på holdene – det foregik smertefrit og med godt humør. 

Skulle man mod forventning ikke stå på én af de to lister, så møder man op på hold 1. 

Ordningen træder i kraft allerede onsdag den 25. september (på trods af at jeg sagde noget andet til konfirmanderne onsdag morgen

Konfirmationsdagen for begge hold er fortsat lørdag den 9. maj. Hold 1 konfirmeres kl. 9.30. Hold 2 konfirmeres kl. 11.15. Konfirmationsgudstjenesterne tager ca. 60 minutter. 

 Venlig hilsen 

 Anja Damkjær True 

Sognepræst i Glamsbjerg  

 64 72 10 74/ adt@km.dk 


cookie information