Konfirmation 2021

I Glamsbjerg Sogn foregår konfirmationerne i bededagsferien

Det betyder for konfirmationerne i 2021 at elever fra henholdsvis:

Glamsbjergskolen konfirmeres i Glamsbjerg Kirke den 1. maj kl.10.00 (med forbehold for ændring af klokkeslættet ift. holdstørrelse)

Konfirmandpræster: Adam Torp og Anja Damkjær True

Konfirmandforberedelsen begynder onsdag den 21. oktober kl. 8.10. Vi mødes i Glamsbjerg Kirke

Konfirmander fra Glamsbjergskolen med bopæl i det gamle Køng Sogn

Køng Kirke den 30. april kl.12.00

Konfirmandpræst: Else Suhr

Elever fra Køng Idrætsfriskole

konfirmeres i Køng Kirke den 30. april kl.10.00

Konfirmandpræst: Anja Damkjær True

Forberedelsen begynder fredag den 23. oktober kl. 8.30. Vi mødes i Køng Kirke

Elever fra Glamsbjerg Fri- og Efterskole

Konfirmeres i Glamsbjerg Kirke den 2. maj kl. 10.00

Konfirmandpræst: Anja Damkjær True

Forberedelsen begynder torsdag 22. oktober kl. 8.30. Vi mødes i Glamsbjerg Kirke

Konfirmandtilmelding

Klik her

For at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation skal du logge på med NemID. Du kan tilmelde dit barn i perioden mellem 1. maj og 15. august året før konfirmationen.

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Vigtigt! når du tilmelder dit barn, skal du i feltet for ”Yderligere Kommentarer” skrive, hvilken skole vedkommende går på efter sommerferien i år.

Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere, eller har brug for hjælp, så kontakt mig her ADT@km.dk  Man kan først deltage i forberedelsen, når man har tilmeldt sig.