Glamsbjerg Sogn - Glamsbjerg Kirke - Køng Kirke

I Glamsbjerg Sogn fejres konfirmationer i bededagene. Skolerne fordeles på følgende dage:

Bededag, fredag: Køng Fri- og Idrætsfriskole

Lørdag: Glamsbjergskolen (konfirmationsforberedelse og konfirmation for elever med adresse i Glamsbjerg Sogn)

Søndag: Glamsbjerg Fri- og Efterskole.

Går man på Glamsbjergskolen og bor i Køng, Gummerup eller Højrup, kan man vælge Køng Kirke. Konfirmationen fejres da sammen med eleverne fra Køng Fri- og Idrætsfriskole. Dog med den undtagelse, at hvis holdet overstiger 18 konfirmander planlægges en separat konfirmation bededag i Køng Kirke.

Konfirmandundervisningen foregår i Sognehuset i Glamsbjerg og Konfirmandstuen i Præstegården i Køng. I forbindelse med forberedelsen til konfirmation skal konfirmanden lære gudstjenesten at kende. Derfor skal konfirmanden i forløbet gå i kirke mindst 10 gange og herunder deltage i gudstjenesten ved kirkens store højtider, jul og påske.

Med forbehold for ændringer ligger konfirmationerne i Glamsbjerg Sogn i Bededagsferien i det følgende år således:

   

Konfirmation 2022

Glamsbjergskolen: Køng Kirke Bededag fredag den 13. maj

Glamsbjergskolen: Glamsbjerg Kirke lørdag den 14. maj

Glamsbjerg Friskole: Glamsbjerg Kirke søndag den 15. maj

Køng Idrætsfriskole: Køng Kirke Bededag fredag den 13. maj

 

Ved tilmelding af dit barn til konfirmation skal du være opmærksom på, at det er nødvendigt for os, at du i rubrikken ”Yderligere kommentar”, skriver, hvilken skole, dit barn går på. Altså Glamsbjergskolen, Glamsbjerg Fri- og Efterskole eller Køng Idrætsfriskole 

Klik her  for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. 

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret her

 

 

 

cookie information