Praktisk information:

Kære forældre

Hermed en indbydelse til at gå til minikonfirmand i 3.klasse. Her nedenfor lidt praktisk information.

Gummerup Skoles 3.klasse inviteres til ”Minikonfirmand-undervisning”, og vi vil glæde os til at se jer.

Formålet er at gøre børnene fortrolige med den kristne børnelærdom: Vi synger, hører bibelhistorie, arbejder kreativt og leger. Vi skal opleve kirkens rum: vi får besøg af vores organist som præsenterer orglet, vi skal en tur i kirketårnet og på opdagelse i kirkerummet.

Dåb er ikke en forudsætning for deltagelse. Deltagelse som minikonfirmand er ligeledes ikke en forudsætning for konfirmandforberedelsen i 7.klasse.

I samarbejde med skolen har vi planlagt datoer og klokkeslæt. De som ikke melder sig som minikonfirmand forbliver på skolen som vanligt.

Jeg henter minierne på skolen (kl. 13.25), og ved selve undervisningen er vi altid to voksne. Forløbet er gratis. De får serveret eftermiddagsmad. De må meget gerne medbringe indesko. Efter undervisningens afslutning går minierne enten hjem, tilbage på skolen eller afhentes i konfirmandlokalet, Bodebjergvej 2, Køng.

Vi ses første gang søndag den 5.januar i Køng Kirke kl. 14.00, hvor vi skal plyndre juletræet og spise godterne (kort familiegudstjeneste). Vi ses derefter onsdagene kl. 13.25-16.00 den 8.januar, 15. og 22. Vi afslutter med en Mini-gudstjeneste søndag den 26.januar kl. 14.00 i Køng Kirke (familiegudstjeneste, hvor minierne er aktive ved gudstjenesten)

Er der spørgsmål, så kontakt mig endelig

Anja Damkjær True

Sognepræst